+385 91 4556 719 info@nava-dlg.hr

Putno osiguranje

Putno osiguranje

Kako biste se osigurali prije i za vrijeme puta te time cjelokupni ugođaj putovanja učinili još bezbrižnijim, preporučamo Vam), da uz Vaše odabrano putovanje u zemlji ili inozemstvu zaključite jedan od paketa osiguranja koja Vam nudimo.

U suradnji sa osiguravajućim društvom Allianz d.d., našim dugogodišnjim provjerenim partnerom u mogućnosti smo Vam ponuditi:

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE I OSIGURANJE OSOBA OD POSLJEDICA NESRETNOG SLUČAJA

Omogućuje Vam pokrivanje troškova nužnog liječničkog tretmana na Vašem odredištu (troškove lijekova i medicinskih potrepština propisanih od strane liječnika, troškove prijevoza za hitne slučajeve ukoliko je potrebno, troškove neodgodivih operacija, troškove repatrijacije osiguranika do ugovorene svote osiguranja, akutne stomatološke tretmane do ugovorenog iznosa)

OSIGURANJE PRIVATNE ODGOVORNOSTI

Pokriva odgovornost osiguranika u slučaju nehotičnih nanošenja štete trećim osobama (npr na skijanju gdje se prilikom skijanja nehotice može oštetiti odjeća ili oprema trećih osoba).

OSIGURANJE PRTLJAGE

Osigurava Vašu prtljagu za vrijeme putovanja i boravka na destinaciji. Također pokriva i odštetu za nabavu zamjenske prtljage u slučaju da prtljaga koju ste predali na prijevoz ne stigne na Vaše odredište isti dan kada i Vi, bilo zbog kašnjenja ili gubitka u prijevozu.

OSIGURANJE OTKAZA PUTOVANJA

Pruža Vam zaštitu u slučaju da ste zbog nepredviđenih okolnosti prisiljeni otkazati ili prekinuti ugovoreno putovanje. Osiguravajuća kuća isplaćuje 90% iznosa koji zadržava turistička agencija ukoliko je radi o osiguranom slučaju u skladu s uvjetima putovanja.

Za sva dodatna pitanja i informacije o paketima, uvjetima i cijenama putnog osiguranja na slobodno se obratite stručnim djelatnicima naše turističke agencije, koji će Vas svojim savjetom rado biti na usluzi u odabiru paketa putnog osiguranja prema Vašim željama i potrebama.